Om oss

Butikssupport AB bildades augusti 2002

Under våra första månader var inriktningen och målsättningen att snabbt komma igång med det absolut viktigaste för vår verksamhet, att hitta rätt personal. Personalen som är vårt ansikte utåt i alla situationer är dom som ska göra att vi får fler uppdrag och fler arbetstimmar åt de kunder vi har idag.

Inriktningen för företaget var butiksplock och demonstrationer som vi började med därefter har vi utökat med andra uppgifter som sortimentsbyten, ombygg/nybyggnationer, och en del sälj.

Under åren som gått har vi skaffat oss viktiga lärdomar/erfarenheter och samtidigt hittat bra rutiner för att minimera tid och kostnader för de som anlitar oss!

melanie-lim-246b6c6IeC0-unsplash
pexels-pixabay-264636

Butikssupports personal är killar, tjejer i varierande åldrar med följande gemensamma faktorer:

Vi har idag personal som besöker c:a 500 butiker i Sverige. Företagets inriktning är att jobba nära våra uppdragsgivare för att hitta rätt anpassade lösningar och genom ett rakt förtroendefullt samarbete skapa långsiktiga relationer.

Vårt syfte är att för våra uppdragsgivare hålla högsta kvalité på alla de butiksbesök som görs avseende plock, defektering, skyltning av kampanjer och att säkerställa den distribution som produkterna har på marknaden.

Vi finns idag på:

Skulle vi inte finnas där ni har önskemål om att anlita oss?
Vi finner absolut lösningen !